Prefabrik Ev Fiyatları

Wiki Article

Prefabrik evler fabrikada hazırlanıp müşterinin yerinde montajlanmaktadır. Hazır duvar panellerinin cıvata ve clinch sistemiyle bağlanarak oluşturulduğu bu sistem prefabrik yapı sistemi olarak adlandırılır.

Binanın çatı sisteminde gerçekleştirilen özel mineral yün kaplama uygulamalarıyla yalıtım daha da artırılmaktadır. Yalıtım değerleriyle prefabrik bina iklimlendirmeleri oldukça ekonomik hale gelmekte soğuk havalarda ısıtmada sıcak havalarda da klima enerji sarfiyatında fark edilir oranda tasarruf sağlanmaktadır.

Prefabrik evler; doğal afetler ve deprem gibi risklerin gerçekleşmesi durumunda acil barınma ihtiyacını karşılamak, kırsal bölgelerde konut ihtiyacına cevap vermek, tatil köyleri gibi alanlarda konfor ve rahatlık sunmak amacıyla kullanılabilir.

Prefabrik ev kurulumu için temel kazılmasına ihtiyaç duyulmadan özel kalınlıkta zemin betonu yeterli olmaktadır. Cıvata somun birleşimli ve geçmeli modelle tasarlanıp üretilen prefabrik ev firmamız profesyonel ekibince kurulum yapılmaktadır.

Duvar ve çatı sistemiyle iyi izole edilmiş prefabrik ev ses yalıtımına sahiptir. Yalıtım performansını sergi alanlarımızı ziyaret ederek deneyimleyebilirsiniz.

Prefabrik yapılar bulunduğu doğal ve iklim koşullarına göre yapı statiğine uygun olarak üretilmektedir. Prefabrik yapının statiğini bozmayacak şekilde tadilat işlemleri yapılabilir. Olası tadilatlarınız için mutlaka Karmod satış sonrası destek biriminden bilgi alınız.

Hazır ev ısı ve ses yalıtımıyla beraber yapı güvenliğiyle de üstün. Çift taraflı iki özel levha arasına izolasyonlu ısı köprüsüne izin vermeyen özel dolgu ile dış duvarda 10 cm duvar kalınlığı yapıya sıcak ve soğBritish isles havada iklimlendirme kolaylığı sağlıyor. Çift prefabrik ev modelleri camlı prefabrik ev modelleri pvc pencereler yapı bloklarına adeta lego gibi geçerek montajlandığından bu izolasyon daha da artworkıyor.

Hızlı üretimden oturuma hazır montaja 1 ay gibi kısa zamanda dubleks prefabrik ev sahibi olabilirsiniz

Hızlı şekilde iletişime geçmek, prefabrik ev modelleri hakkında bilgi almak içinside of aşağıdaki bilgilerden faydalanarak bizlere ulaşabilirsiniz.

Müstakil konutta en çok tercih edilen modeller arasına giren prefabrik evin avantajları yapı sistemini bilmeyenlerce merak ediliyor.

İletişim formunda paylaştığım kişisel verilerime ilişkin prefabrik ev fiyatları Aydınlatma Metnini okudum. Paylaştığım kişisel verilerimin işlenmesine açıkça rıza gösteriyorum.

İkinci el prefabrik ev alınabilir ama öncelikle burada dikkat edilmesi gerekenler şunlardır bu ikinci el olan prefabrik evi kim üretmiş firmanın üretim kalitesini araştırıp o firmayı arayıp malzeme kalitesini sorup evin düzgün bir şekilde kurulduğunu prefabrik ev modelleri görüp iyi bir prefabrik ev montaj ustası bularak ancak alınabilir.

Konut olarak kullanabileceğiniz prefabrik evleri prefabrik ev fiyatları şu alanlarda ve amaçlarla da tercih edebilirsiniz:

Prefabrik ev kurulumu için firmanın vereceği beton planına göre thirty cm kalınlığında düzgün zemin betonu hazırlanması yeterli olmaktadır.

Report this wiki page